2015. május 31., vasárnap

Új fejléc + Szavazás!:)


(nagyobb méretért kattintsatok a képre!)
És újra itt..:3
Az előző posztomban leírtam, hogy még a mai napon változni fog az oldal kinézete és szerencsére sikerült is teljesítenem ezt az ígéretem!:) Az új fejlécen a Sailor Moon szereplői láthatóak. Remélem mindenkinek tetszik.! 

És még egy kis apróság.. A blog oldalán (a feliratkozók alatt) található egy szavazás, ahol a blogomat tudjátok minősíteni. Szeretnék minden olvasót megkérni arra, hogy egy 2-3 mp-ig tartó szavazással küldjön nekem egy  apró visszajelzést!:)

5 megjegyzés:

  1. Nem értem, hogy minek kell ennyi design váltás:') normál blogoknál egy jó fejléc kitart fél évig-évig. Ettől te nem leszel több, ha minden hónapban uj fejlécet és designt csinal :). Mellette persze nagyon sok alap modul hiányzik neked az oldalsávból, amit persze az olvasók nem nagyon közölnek le veled. Amatőr blognak a fogalmazás nagyon rossz, mintha a hugom írta volna őket, kicsit több komolyságot kérlek. Elvileg ez egy cosplayes blog, ugye? Na de hol van benne a cosplay? A parókák meg a többi még elmegy és betehető ide, de csak egy bejegyzésben láttam hogy megemlitetted volna a cosplay ötleted. Felteszel neked egy trükkös kérdést. Szerinted egy újságírót, egy bloggert, az online magazinok szerkesztőit azért fizetik hogy milyen a személyiségük, mit csinálnak, mit szeretnek, vagy azért amit írnak...? Számomra elég nyílvánvaló. Szerinted érdekel valakit egy olyan bejegyzés, amiben pár semmit mondó, fej levágott kép van? Gratulálok, végre kezded kapizsgálni, hogy nem. Azt ajánlom változtass azon amit felsoroltam, különben még a mostani olvasóidtól is búcsúzhatsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom a javaslatokat, megprobalom megfogadni oket. Remelem nem baj ha ezt most nem veszem sertesnek. Megprobalok ezentul jobb es temahoz illo posztokat irni.
      Ha van valamilyen egyeb tipped akkor tudnal irni nekem egy emailt? Nagyon sokat segitenel vele.

      (A fogalmazasomon nem nagyon tudok valtoztatni mivel ilyen vagyok... ilyen a szemelyisegem.)

      Törlés
  2. Nem segítségnek és nem is sértésnek szántam, csak a száraz tényeket közöltem veled. A fogalmazást igenis lehet javítani, ha a szokottnál kicsit többet kezdesz el gondolkodni és foglalkozni a mondattani helyességgel. Az előző posztomban megemlítettem az újságírók, bloggerek, online szerkesztők fizetését. Ebben még talán annyit lehet felfedezni, a személyiséggel kapcsolatban, hogy az benne van az írásukban, maga az írás te vagy, ez jellemez téged. Ha ez tetszik valakinek akkor nagyon jól haladsz, de ha kevés az olvasó, ideje változtatni. Nekem a te írásodban megmutatkozik a naivság, felszínesség, aliexpress és egyéb vásárlási függőség, és hogy nem tudod magad hova tenni a világban, kissé bizonytalan és határozatlan lehetsz. És ezt az olvasók nagyon könnyen észreveszik. Ezért kellene változtatnod rajta. Mivel te komolyan gondolod ezt az egészet, de ha marad az írásbeli stílus, akkor sose lesz ez egy igazán kedvelt blog. Az embereknek, olyan blogger kell aki magabiztos, fejlődő képes, önálló, önbizalommal teli. Ebből akarnak ők is táplálkozni, nem abból amit ez a blog áraszt. Az megint egy másik történet ha paródiát hozol össze. Ott ez az írás elfogadható, de így csak a semmilyen blogok közé tartozik az oldal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kommented lekezelő és irreleváns. Nem egy fizetett blogról van szó, aminek profinak kell lennie. Ez egyértelműen egy tizenéves lány személyes oldala. Igazad van abban, hogy nem felel meg a témájának, és hogy a fogalmazásmód nem átgondolt, de nem kötelessége változtatni ezeken - a legtöbb cosplay-blog hasonlóan túlcsordul a hangulatjelekkel, írásjelekkel, random énnemistudomokkal és társaival, kedvelt és népszerű blogok; ebbe a szubkultúrába ez simán belefér. Szó sincs paródiáról, és te is tudod, hogy ez a feltételezés felesleges és sértő. Megértem, ha meg akarod osztani a véleményed, de nem tudom, miért okoz örömet, ha ilyen stílusban belegázolsz egy alapvetően látványosan önbizalomhiányos lány lelkébe, aki rádaásul kedvesen és kulturáltan reagált. Ha valakinek át kell gondolnia a fogalmazásmódját, az szerintem te vagy. Nem szeretném vitatkozással spammelni a blogját, szóval ha tervezel válaszolni erre, megtalálsz a bloodyromantic (kukac) outlook (pont) hu címen.

      Törlés