2015. június 29., hétfő

Aliexpress haul!!:3 ~ Megérkezett termékek

13 nap után végre újra itt!:)
Az elmúlt napokban több ok miatt nem került ki új poszt az oldalra. Az első az, hogy mivel nyár van több időt töltök a szabadban/barátokkal és ezért kevesebb időm van számítógépezni. A másik pedig az, hogy nem tudtam eldönteni miről írjak..:/
Ma viszont kaptam 5 (!!!) csomagot!:) 2-3 héttel ezelőtt rendeltem pár apróságot amik ma végre meg is érkeztek, ezeket szeretném most bemutatni nektek. Saját képet nem tudok mutatni, de az eladó és a korábbi rendelők által feltöltött képekből csatolni fogok párat. (Saját képeket is fogok majd feltenni, amint megkapom az új kamerám!:3)
(EGYIK FELTÖLTÖTT KÉP SEM SAJÁT!!:)

1. Ombre paróka ~ Link
Teljesen elégedett vagyok vele! Gyönyörű a színe, teljesen olyan mintha igazi hajból lenne, egyáltalán nem fénylik. Egyedül a tapintása nem olyan mint az emberi hajnak, viszont ránézésre tényleg nem lehet megállapítani, hogy paróka. 
Az eladó küld ajándékba egy parókasapkát és két hajgumit is!:)
Minőség: 5/4.5 (Minimálisan hullik)
Szállítás és csomagolás: 5/5
Ár: 5/5 (14$ körül volt)
Eladó: 5/5*


2. Sötét pink fürdőruha ~ Link
(több színben is rendelhető)
Általában minden nyáron veszek magamnak egy új fürdőruhát és úgy gondoltam, hogy most kivételesen internetről fogok rendelni magamnak. Miután kinéztem az adott fürdőruha szettet írtam az eladónak, hogy szerinte melyik méretet kellene választanom. A méreteim alapján az M-es méretnek feleltem volna meg, de olvastam, hogy sokak szerint kisebb az alsó része a leírtaknál és az eladó is inkább az L-est ajánlotta. Igaza is volt, a fürdőruha pár centivel eltért a leírásban megadott centiktől és így ez a méret pont jó volt, szóval ha ti is rendelni szeretnétek akkor inkább rendeljetek eggyel nagyobb méretet magatoknak!:) Az alsó része tökéletes, a felső része picit nagynak tűnt először de nem vészes...
Minőség: 5/5 (gyönyörű, élénk a színe)
Szállítás és csomagolás: 5/5
Ár: 5/5* (5-6$)
Eladó: 5/5


3. Fairy Tail figurák *---* ~ Link
Már rengeteg animét láttam, de még mindig a Fairy Tail a kedvencem. Vicces, romantikus és (szerintem) nem sablonos. Jó a grafikája és egyszerűen imádni valóak a szereplők is! A figurák pont ugyan olyanok mint a képen, nincs hibájuk és nagyon aranyosak!:)
Minőség: 5/5
Csomagolás és szállítás: 5/5
Ár: 5/5 (4$)


4. Dekorációs kristályok ~ Link
Ehhez nagyon nem tudok mit hozzáfűzni, azt hittem, hogy picit nagyobbak lesznek, de az árához viszonyítva teljesen rendben van!:)
(Az egész doboz max 5x5 centis)
Minőség: 5/4
Csomagolás és szállítás: 5/5
Ár: 5/5 (1$)


5. Átlátszó szilikon tok (Iphone 4) ~ Link
Pontosan olyan mint a képen. Megfelel a mérete is, hibátlan és nagyon olcsó! 2 darabot rendeltem hozzá, mivel ezekre szeretném majd elkészíteni a saját decoden telefontokjaimat!:3
Minőség: 5/5
Csomagolás és szállítás: 5/5
Ár: 5/5 (1$)


Mára ennyivel készültem! A héten valószínűleg teszek fel saját képeket a parókáról és ha valakit érdekelnének saját képek a többi termékről akkor nyugodtan írjon hozzászólásban, ígérem válaszolni fogok.:)
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta a bejegyzést!:)
Ha tetszenek a bejegyzéseim kérlek iratkozzatok fel!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése